Keukenhof-keukens-logo

Moderne keukens

Moderne keukens; de naam zegt het al: keukens die van deze tijd zijn. Vernieuwend in ontwerp en uitvoering. Natuurlijk vind je de moderne keuken bij Keukenhof Keukens. In onze showroom in Wieringerwerf hebben we een ruime collectie. In wit, zwart, naturel of donker hout. In een opvallende of juist zachtere tint. Een moderne keuken is meestal strak van ontwerp en er wordt gebruik gemaakt van duurzame materialen. We helpen je graag met het samenstellen en ontwerpen van jouw keuken. We geven advies op maat en maken een 3D ontwerp voor je zodat je een goed beeld krijgt van de hoe de keuken er bij jou thuis uit komt te zien.

Ter inspiratie hebben we alvast een aantal moderne keukens voor je op een rijtje gezet. Er staat vast iets tussen dat je inspireert of op ideeën brengt. Bij ons in de showroom werken we jouw ideeën graag verder uit!

Ben je ook gecharmeerd van greeploos? Neem dan eens een kijkje bij de greeploze keukens. Liefhebbers van hout halen hun hart op bij onze houten keukens.

Zeker niet! Ook als je van een meer klassieke of industriële stijl houdt kun je voor een moderne keuken kiezen.

Met modern doelen we namelijk ook op de gebruikte materialen, het ontwerp en het gebruik van de nieuwste apparatuur.

Een moderne keuken is niet hetzelfde als een witte keuken. Sterker nog, we zien dat moderne keukens steeds vaker een kleurtje hebben (al blijft een witte keuken altijd een populaire keuze).

Of je nu een enorme keuken hebt of een beperkte ruimte; een moderne keuken is niet gebonden aan een afmeting. Ook kleine of compacte keukens kunnen voorzien zijn van de modernste snufjes!