Keukenhof-keukens-logo

Houten keukens

Bij hout denk je meteen aan sfeer, stoer en sterk. Maar hout heeft veel meer uitstralingen! Van klassiek tot industrieel, zwart, wit of in een opvallende kleur. Met of zonder grepen; je kunt het zo gek niet bedenken of het kan toegepast worden in een houten keuken. Bij Keukenhof Keukens in Wieringerwerf hebben we een grote collectie houten keukens voor je klaar staan. In verschillende stijlen, kleuren en opstellingen. Ze zijn allemaal anders maar hebben één ding gemeen: ze hebben de klasse en kracht van puur hout.

Om je te inspireren hebben we alvast een aantal houten keukens voor je in beeld gebracht. Om je een idee te geven, op gedachten te brengen en je te laten zien hoe mooi en veelzijdig een houten keuken kan zijn. Benieuwd hoe een dergelijke keuken in jouw ruimte staat? We maken graag een ontwerp op maat voor je, passend bij jouw wensen en mogelijkheden.

Wist je dat hout en greeploos heel goed samen gaan? Op deze pagina kun je je laten inspireren op het gebied van greeploze keukens. Nog meer inspiratie nodig? Neem dan eens een kijkje bij onze moderne keukens.

Een houten keuken is zeker niet alleen maar licht- of donkerbruin van kleur. Sterker nog: een houten keuken kan in alle mogelijke kleuren uitgevoerd worden.

Een houten keuken is wel altijd van hout gemaakt en dus stevig en degelijk.

Wanneer je houdt van stoer, kwaliteit en warmte, dan zou je weleens heel goed kunnen vallen op een houten keuken. Houten keukens zijn robuust, gemaakt van natuurlijke materialen en kwalitatief erg goed. Combineren met andere materialen kan ook heel erg mooi zijn!

Een houten keuken is verre van saai! Je kunt ‘m immers in alle denkbare kleuren uitvoeren. Kies je wel voor de kleuren van hout (donker, licht of naturel) dan zul je zien dat die tinten vaak goed passen bij bijna alle interieurstijlen. Prima keuze, dus!