Keukenhof-keukens-logo

Greeploze keukens

Passend bij vrijwel ieder interieur: de greeploze keuken! Wanneer je kiest voor een keuken zonder grepen, dan kies je voor een strak geheel. Bij ons in de keukenshowroom in Wieringerwerf bieden we je een ruime keuze uit verschillende opstellingen, kleuren, kleurcombinaties en apparatuurmogelijkheden. Er zit vast iets voor je bij! En natuurlijk kun je rekenen op ons keukenadvies op maat. Samen met jou ontwerpen we een greeploze keuken die helemaal past bij wat jij voor ogen hebt.

Om je vast wat ideetjes te laten opdoen, hebben we onderstaand al een aantal keukens voor je in beeld gebracht. Maar onthoud: dit is slechts ter inspiratie! Uiteindelijk gaat het om wat jij mooi vindt. Het kan allemaal bij Keukenhof Keukens!

Benieuwd wat we aan moderne keukens te bieden hebben? Je vindt ze op deze pagina. Wil je weten wat ons aanbod houten keukens is, dan vind je de houten keukens op deze pagina.

Een greeploze keuken ziet er rustig en overzichtelijk uit. Daarnaast oogt een greeploze keuken vaak strakker dan wanneer de lijnen onderbroken worden door handgrepen. 

Greeploos is makkelijker schoon te maken omdat je niet rondom greepjes hoeft te werken.

Omdat er geen greepjes zijn kom je steeds aan de frontjes van de kasten en lades. Het gevolg? Vette vingerafdrukken. Gelukkig zijn er veel frontjes verkrijgbaar met anti-fingerprint-technologie. Op dit materiaal hechten de vingerafdrukken minder snel.

Smaken verschillen, maar onze ervaring is dat de mensen die vallen voor een landelijk interieur meestal niet kiezen voor greeploos. Heb jij een open keuken? Kijk dan goed naar de combinatie keuken en woonkamer.