Keuken-Hof Keukens

KEUKEN-HOF KEUKENS

ELKE

ZONDAG

OPEN

VAN 12.00 T/M 16.30

Previous
Next

OVER ONS

Klanttevredenheidsonderzoek cijfer 8,4!

Ruime ervaring
Wij staan al meer dan 35 jaar voor kwaliteit en service voor een scherpe prijs. In een uitvoerig gesprek nemen we de keukenwensen met je door, om er zeker van te zijn dat wij niets over het hoofd zien. Vrijblijvend, dus zonder verplichtingen. Maar wel verantwoord en gedegen. Mag het misschien bij zo’n belangrijke aanschaf.

Grote showroom
Onze 1500 m² showroom is zeer ruim en overzichtelijk opgezet. Twee verdiepingen met meer dan 50 opstellingen.
Bij ons vind je gegarandeerd je droomkeuken. Ook leveren wij bijna alle merken inbouwapparatuur.

Deskundig personeel
Onze adviseurs zijn zeer deskundig, niet opdringerig en werken niet op provisie. Zij volgen de trends in de keukenbranche nauwkeurig en passen het assortiment moeiteloos aan als de wensen van de consument veranderen.

Eigen monteurs
Onze eigen monteurs kunnen voor een vakkundige installatie zorgdragen. Ook het van tevoren controleren van de keukenmaten bij je thuis behoort tot onze service. Een hele geruststelling als je niet alleen de zekerheid wilt hebben van een doordacht keuken-ontwerp, maar ook van een perfecte installatie. Voorzien van een grote, tot mobiele werkplaats omgebouwde, vrachtauto staan onze monteurs om 07.00 uur op de dag van plaatsing met je nieuwe keuken voor de deur. En bij ons betaal je pas als de keuken is gemonteerd.

Gratis bezorging
Een keuken die je bij ons aanschaft wordt zonder extra kosten bij je thuis afgeleverd (binnen Nederland, aan vaste wal). 


Wij zijn pas tevreden als jij dat bent! 

Scroll naar boven