Keukenhof-keukens-logo

Over Keukenhof Keukens

Wist je dat we al meer dan 40 jaar dé expert in keukens zijn?  Bij Keukenhof staan we bekend om onze kwaliteit, service en scherpe prijzen. In onze ruime showroom van 1.500 mvind je meer dan 50 verschillende keukenopstellingen. Wedden dat je er jouw droomkeuken vindt?

aangepast Beach grey staand 801x1200 1
Trendkeuken 11 RT2024 MK10 A01 1

Hoe we werken

Onze werkwijze is overzichtelijk, gestructureerd en vooral helder. We zetten de stappen graag voor je op een rijtje.

Oriëntatie en offerte

Welkom in onze showroom! We helpen je graag met het samenstellen en ontwerpen van jouw droomkeuken. Natuurlijk maken we een mooi 3D-ontwerp voor je en krijg je van ons een overzichtelijke en transparante offerte op maat. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Voorwerk en bestellen

Offerte akkoord? Dan komt onze monteur de nieuwe keuken bij jou thuis inmeten. Wij bestellen alle onderdelen. Heb je daarnaast voor je keukenverbouwing een stukadoor, elektricien of bijvoorbeeld loodgieter nodig? Wij hebben een netwerk van professionele en betrouwbare partijen waar we regelmatig mee samenwerken.

Plaatsing en nazorg

Op de dag van de montage neemt ons montageteam de keuken voor je mee. Vanuit hun tot mobiele werkplaats ingerichte vrachtwagen doen de monteurs het voorwerk. Jouw keuken wordt netjes en zorgvuldig gemonteerd en geïnstalleerd. Tevreden? Je betaalt bij ons altijd achteraf de factuur. En moet er na een tijdje nog iets aangepast of toegelicht worden? Ook onze nazorg is top!

Van toen tot nu

Keukenhof Keukens is op 1 juli 1986 opgericht door Bonne Akse. Nadat Bonne ongeveer 10 jaar werkervaring had opgedaan in de keukenbranche, startte hij zijn eigen onderneming.

Keukenhof Keukens was de eerste jaren gevestigd aan de Werfstraat in Wieringerwerf. Jan Heijerman,  vanaf het eerste moment werkzaam bij Keukenhof Keukens, hielp de klanten in de showroom en deed de boekhouding. Wanneer de verkoop rond was, plaatste Bonne de keukens. Toen de vraag naar keukens sterk toenam, werden de eerste medewerkers aangetrokken. Ondanks meerdere uitbreidingen bleek de locatie aan de Werfstraat te klein. Op 7 april 1989 verhuisde Keukenhof Keukens naar de huidige locatie aan de Schelphorst 62. 

Op 1 oktober 2019 startte Frank Steiginga als adviseur. Frank ging daarnaast regelmatig mee met de monteurs tijdens het plaatsen van de keukens. Zo raakte hij bekend met alle onderdelen binnen Keukenhof. Momenteel is Frank meer achter de schermen actief, maar is hij ook nog in de showroom te vinden en gaat hij nog weleens mee met de monteurs. Ook Bonne en Jan zijn nog werkzaam binnen het bedrijf. Voor de toekomst staat de opvolging centraal waarbij Frank Keukenhof Keukens zal overnemen van Bonne.

Keukenhof Keukens staat al meer dan 35 jaar garant voor kwaliteit, service en scherpe prijzen. Dat was, is én blijft zo! 

detailfoto 1 landelijke keuken
detailfoto 3 blauw goud
1 moderne keuken groene keuken 1088x705 1

Jouw keuken is het hart van je huis

Wij weten al decennia lang hoe belangrijk de keuken is voor je huis. De keuken wordt niet voor niets ‘het hart van je huis’ genoemd.

Bij ons vind je dan ook alles wat je nodig hebt om van jouw keuken de plek te maken waar je kunt genieten en samen zijn. Onze deskundige adviseurs staan voor je klaar om samen met jou, geheel vrijblijvend, al je keukenwensen te bespreken en te vertalen naar een ontwerp op maat.

Naast een persoonlijk ontwerp vinden wij het ook belangrijk dat de montage zorgvuldig wordt uitgevoerd. Daarom werken wij met eigen monteurs. Op deze manier garanderen we dat ieder project een mooi eindresultaat krijgt.

35 1
Keukenmonteur shutterstock 2029075817 scaled

Onze eigen monteurs: vakmanschap tot in detail

Onze eigen monteurs zorgen voor een vakkundige installatie van je keuken. En daarbij hoort ook het inmeten! Een hele geruststelling als je niet alleen de zekerheid wilt hebben van een doordacht keuken-ontwerp, maar ook van een perfecte installatie.

Ons montageteam is voorzien van een grote, tot mobiele werkplaats omgebouwde, vrachtauto. Op de dag van plaatsing kun je ze om 07.00 uur verwachten.

En goed om te weten: bij ons betaal je pas wanneer de keuken is gemonteerd!

Geen restafval voor jou; wij recyclen alles

Bij Keukenhof Keukens houden we van een goede service. Wanneer we jouw keuken geplaatst hebben, laten we dan ook geen restafval achter. Dat we de ruimte vervolgens opgeruimd en veegschoon achterlaten is voor ons dan ook niet meer dan vanzelfsprekend.

Maar het houdt voor ons niet op bij een schone ruimte. Voor al het karton, plastic en piepschuim dat we meenemen na de plaatsing van je keuken, geldt dat we het zorgvuldig scheiden en recyclen. Want ‘opgeruimd staat netjes’ gaat alleen maar op wanneer je het écht goed opruimt, toch? Voor ons niet meer dan normaal!

Recycle karton
Stapel karton