Keukenhof-keukens-logo

Kwaliteit staat voorop

Een nieuwe keuken koop je voor langere tijd. Kies daarom voor kwaliteit; een keuken die voorzien is van maar liefst 19 millimeter dikke kastbodems en legplanken bijvoorbeeld. In combinatie met de acht millimeter dikke en geschroefde verzonken rugwand zorgt dit voor extra stabiliteit van de keukenkasten. Daar kun je jaren mee vooruit!

Corpuskast 879 BEACH GREY
Rotpunkt Blum scharnier bewerkt lichter

Mooi en sterk

Hoe lang je plezier hebt van een keuken, hangt voor een belangrijk deel af van de gebruikte materialen. Daarom kiezen we voor de kwaliteit van Blum scharnieren.

Mooie laden en korven

Laden hebben een grote impact op het uiterlijk van je keuken. Daarom zijn onze laden verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Vanzelfsprekend hebben we ook nagedacht over het gebruiksgemak. Daarom zijn onze laden standaard voorzien van een softsluiting-systeem. Omdat de laden volledig uittrekbaar zijn, kun je overal gemakkelijk bij. Dat is niet alleen mooi maar ook erg praktisch.

lade indelingen zonder tekst
drawer solutions

Drawer Solutions

Een opgeruimde en handig ingerichte keuken werkt wel zo prettig. En daarom bestaat er een modulair systeem om je keukenlade helemaal naar wens in te richten. Je start met een basismodule en vervolgens kies je één of meerdere modules. Er zijn inzetten voor bijvoorbeeld theezakjes, koffiecups, messen en kruidenpotjes etc. Vul de laden helemaal of gedeeltelijk. Je kunt naar hartenlust mixen en matchen. De houten modules zijn van massief eiken en blank mat gelakt.

Combineer kastkleuren

Met ruim twintig kastkleuren is er altijd iets te kiezen, maar waarom zou je ze niet combineren? Rugwanden en legplanken kunnen namelijk ook in een andere kleur geleverd worden. De kleuren kunnen elkaar versterken en zorgen gegarandeerd voor een uniek eindresultaat. Geef je creativiteit de ruimte! 

kleur binnen en buiten
kastkleuren

Veel keus
in kleur

Ontdek in onze showroom het uitgebreide palet van maar liefst 24 kleuren voor je keukenkastjes (corpus). Variërend van het rustige Beach Grey tot het uitgesproken Velvet Green. Het aantal frontkleuren is overigens een veelvoud hiervan. Voor het kiezen van een (andere) kleur betaal je niets extra’s! 

0
kastkleuren

Uitgebreide collectie

Wij zijn trots op onze uitgebreide collectie die perfect aansluit op diverse smaken en stijlen. Met 24 kastkleuren en 20 frontkleuren bieden we je een overvloed aan mogelijkheden. Er is echt voor iedereen iets te kiezen. Of je nu houdt van tijdloos wit, warm hout of gedurfde accentkleuren; onze collectie heeft het allemaal.
0
frontkleuren
inspiration point

Duurzame keuken

Het is niet meer dan logisch dat je een keuken wilt die lang meegaat. Maar je keuken moet ook groen zijn en energiezuinig worden geproduceerd. Daarom kun je bij ons kiezen voor de milieuvriendelijke keukenkasten van Greenline.

Greenline meisje
Greenline logo op kraft

Keukens voor nu én de toekomst

Keukens moeten mooi en sterk zijn; maar het is ook belangrijk dat ze passen in een duurzame toekomst. Daarom zijn de kasten en fronten van onze Greenline keukens gemaakt van BioBoard Gen2. Voor BioBoard Gen2 maken we gebruik van 90% gerecycled hout. Dat betekent dat er nog minder bomen hoeven worden gekapt. Goed om te weten dat BioBoard Gen2 voldoet aan de strengste emissienormen en een gezond binnenklimaat garandeert.

Service

Vrijwel ieder bedrijf zegt het; maar bij Keukenhof zit ‘t in het dna: service!

Onder service verstaan we meer dan alleen maar doen wat we met je hebben afgesproken. Wij vinden dat we je moeten ontzorgen. Zodat je de realisatie van jouw droomkeuken met een gerust hart aan ons kunt overlaten.

Daarom zijn onze adviseurs creatief en ter zake kundig en zijn ze erop gericht jouw droomkeuken volledig naar jouw wensen te ontwerpen. Onze eigen montagemedewerkers zorgen ervoor dat bij jou thuis de keuken piekfijn opgeleverd wordt. Zodat jij direct kunt genieten van je nieuwe keuken.

Wij zijn pas tevreden wanneer jij dat bent!

aangepast Beach grey staand 801x1200 1