Keukenhof-keukens-logo

Prachtige keukenapparatuur

Geen keuken is compleet zonder apparatuur. Een stoom-, hete lucht of  combinatieoven, een kokend water kraan, diepvries, koelkast, wijnklimaatkast, kookplaat met of zonder geïntegreerde afzuiging; wat je wensen ook zijn, bij Keukenhof Keukens bieden we je hoogwaardige keukenapparatuur tegen een scherpe prijs.

We werken met kwaliteitsmerken als Bosch, Siemens, Miele, Atag, Boretti, Novy, Bauknecht, Quooker, Smeg, Liebherr, Neff, Whirpool, Etna, Pelgrim, Belling, Stoves en Falcon. Gaat je voorkeur uit naar een ander merk? Wij kunnen alle merken leveren! Voor ieder budget en iedere wens hebben we een oplossing die past bij jouw keuken. 

NEFF adv FlexDesign 210x280 2
Quooker klein

De kraan die alles kan

Bijna niet meer weg te denken uit de keuken: de kokend water kraan! Maar dit type kranen kan tegenwoordig zoveel meer dan alleen instant kokend water geven.

Wat dacht je van gekoeld en bruisend water? Of een handig model met uittrekrekslang voor extra bereik in de spoelbak?

Quooker

De Quooker kranen zijn in drie modellen leverbaar: flex, fusion en front. Alle drie verkrijgbaar met kokend, gekoeld en bruisend water.  Afhankelijk van het model zijn er extra opties en verschillende kleurafwerkingen mogelijk. We informeren je graag!

Quooker groot
Atag klein

Atag

Wat begon in een Achterhoeks schuurtje is uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende producenten van inbouwapparatuur in de Benelux. ATAG bestaat inmiddels ruim 70 jaar en heeft altijd ‘dicht bij het vuur gezeten’. Eerst met een tweevlams komfoortje, nu zetten ze de toon met een ‘slimme’ kookplaten en exclusieve wijnklimaatkasten. 

Pelgrim

In 2020 bestond Pelgrim 100 jaar.  Als puur Hollands gaat Pelgrim in al haar keukenapparatuur voor mooi en makkelijk, voor gebruiks- en schoonmaakgemak én voor de meest handige en innovatieve kooktechnieken en designs. 

Atag groot
Siemens klein

Siemens

Siemens stelt wereldwijd de norm voor technologie, innovatie en design. Naast geraffineerde geïntegreerde huishoudelijke apparatuur biedt Siemens ook vrijstaande modellen voor koken, wassen, koelen, vriezen en afwassen en espressovolautomaten.

Bosch

Bosch wil technologisch geavanceerde, nauwkeurig ontworpen producten maken die het leven van mensen gemakkelijker, beter en fijner maken. Bosch produceert grote huishoudelijke apparatuur voor koken, wassen, koelen en afwassen en daarnaast ook klein-huishoudelijke apparatuur. 

Bosch groot
Neff klein

Neff

Al sinds 1877 is Neff op zoek naar ideeën waar gepassioneerde hobbykoks echt wat aan hebben. De keukenoplossingen van NEFF zijn onder andere innovatieve ovens, kookplaten en afzuigkappen. Stuk voor stuk apparaten die je helpen bij het bereiden van de heerlijkste gerechten: of het nu gezond gestoomde maaltijden zijn, grillplaatgerechten of luchtig gebakken desserts.

Bauknecht

Het brede assortiment van Bauknecht biedt voor ieder wat wils en past bij iedere stijl keuken en woning. Bauknecht apparaten zijn voorzien van de nieuwste innovaties, intelligente technologieën en stijlvol design, Het assortiment omvat o.a. vaatwassers, koelkasten, ovens, en koffiemachines.

Bauknecht klein
Whirlpool groot

Whirlpool

Het Amerikaanse merk Whirlpool behoort tot de kopgroep in huishoudelijke apparaten in Europa. Whirlpool huishoudelijke apparaten beschikken over een mooi design en functionele oplossingen. Huishoudelijke apparaten die jou, dankzij intelligente technologie, veel werk uit handen kunnen nemen.