Keukenhof-keukens-logo
laundry 1 e1703085717268

Bijkeuken- en kledingkasten

De wasruimte in huis is niet langer de plek die je snel uit het zicht wilt hebben; tegenwoordig kun je genieten van een volwassen Laundry. Een was- en werkruimte die gezien mag worden. Voorzien van handige laden en praktische kasten. Voor hoge kasten zijn deuren leverbaar met uitsparingen in het front waarachter je wasmanden of een afvalemmer kunt plaatsen. Wassen wordt (bijna!) een feestje!

Op de juiste hoogte

Handig en ergonomisch: je wasmachine en droger bevinden zich op een prettige hoogte. Niet langer meer bukken om ze te vullen of leeg te halen. Dat werkt wel zo fijn.

Tip: kies een Laundry in dezelfde stijl als je keuken voor een mooi geheel  of ga juist voor een compleet andere kleurstelling.

laundry grijs
walkin dressing

Ook kledingkasten op maat

Mooi, he? Deze schitterende inloopkast is toch de droom van iedereen? Wanneer we ‘m voor je maken in dezelfde kleurstelling als je slaapkamer, krijg je één mooi geheel. De slim aangebrachte ledverlichting zorgt dat niet alleen dat je kleding duidelijk zichtbaar is maar ook dat de intieme sfeer van de ruimte bewaard blijft.

Wil jij ook iedere dag in één oogopslag een keuze kunnen maken uit je kleding, schoenencollectie en matchende accessoires? Dan is deze kast een must-have voor jou. We maken graag een ontwerp op maat voor je!