Keuken-Hof Keukens

KEUKEN-HOF KEUKENS

ELKE

ZONDAG

OPEN

VAN 12.00 T/M 16.30

Previous
Next

RVS

Een RVS aanrechtblad / keukenblad  kan worden vervaardigd in verschillende afmetingen met verschillende randprofileringen, randhoogten en met diverse oppervlakte afwerkingen. Verschillende modellen zoals rechte bladen, hoekbladen, bladen met rondingen, eilandbladen e.d. zijn allemaal mogelijk.

Spoelbak inbouwen in uw RVS aanrechtblad
De RVS spoelbakken worden in het RVS aanrechtblad gelast, waardoor een naadloze overgang tussen de spoelbak en het aanrechtblad ontstaat. De RVS aanrechtbladen kunnen worden uitgevoerd in hoogtes variërend vanaf 12 mm t/m 200mm (afhankelijk van de bladbreedte). Ook kan er gekozen worden voor een 4mm dik massief aanrechtblad met een haaks ingelaste spoelbak, die geheel op maat kan worden gemaakt (geen hoeklas mogelijk). Bij een randhoogte vanaf 80mm kunnen er ook stopcontacten in de voorrand van het aanrechtblad geplaatst worden wat zeer functioneel is.

RVS aanrechtblad met blokprofiel
De RVS aanrechtbladen kunnen ook worden voorzien van een blokprofiel. Dit is een opstaande rand aan de achterzijde en/of zijkanten van het aanrechtblad. Deze is in verschillende hoogtes en breedtes te maken. Ook is een waterkering van 4 of 8 mm diep aan de voor / achter of geheel rondom in het aanrechtblad te verkrijgen.

RVS aanrechtblad met waterkering
Ook is een waterkering van 4 of 8 mm diep gedeeltelijk of rondom in het aanrechtblad te verkrijgen.

Onderhoud RVS
RVS is zeer onderhoudsvriendelijk, schoonhouden met water en zeep (afwasmiddel) volstaat dan ook in de meeste gevallen. Er kunnen echter vingeradrukken en/of (water)vlekken achterblijven. Om deze weg te werken kunt u gebruik maken van speciale rvs onderhoudsmiddelen. Wanneer u uw rvs blad 1x in de week reinigt met een rvs onderhoudsmiddel, is dit meer dan voldoende.

Previous
Next
Scroll naar boven