Keuken-Hof Keukens

KEUKEN-HOF KEUKENS

ELKE

ZONDAG

OPEN

VAN 12.00 T/M 16.30

Previous
Next

GLAS

Kwalitatief hoogwaardige keukenbladen met een gunstige prijsstelling.

Glas profit is thermisch gehard floatglass met aan de onderzijde een industriële laklaag met beschermfolie. Hierdoor is de kans op beschadigingen van de laklaag gering. Het is bestelbaar in een krasvast geëtste toplaag of in glanzend, in 1 of 1,5 cm. dikte. En… in elke gewenste RAL (m.u.v. parelmoer),NCS of Sikkens kleur!

Ter afwerking kan gekozen worden voor een op- of inleg RVS-look randlijst in 3 diktes; 2, 4 of 6,2 cm. Verder heeft Glas Profit alle voordelen zoals de andere Glas producten; sterk, vocht-, vlek- en zuurbestendig en zeer onderhoudsvriendelijk.

Glas Reliëf is een bijzondere, krasvaste glasvariant. De bijzondere oppervlaktestructuur maakt dat het glas krasvast is. Daarnaast is het sterk, onderhoudsarm en hittebestendig. Kortom; uitermate geschikt voor keukenbladen.
Glas Reliëf bestaat uit thermisch gehard floatglass en is in vijf prachtige kleuren verkrijgbaar. De kleur wordt verkregen door een industriële laklaag aan de onderzijde met een beschermfolie. Dit zorgt ervoor dat de bladen zonder kans op beschadigen gemonteerd kunnen worden. Om de schoonheid van Glas Reliëf nog beter tot uiting te doen komen zijn er speciale RVS-look randlijsten ontwikkeld. Deze zijn verkrijgbaar in een 2, 4 of 6,2 cm. op- of inlegrandlijst.

Scroll naar boven